Skörden kommer allt tätare.

Skörden kommer allt tätare.

Mina övervintrade damer ligger i denna säsong , många av dom är inne på sin 3e och 4e skörd för i år och ingen är nog lyckligare än jag. Helt underbart att se och snart kommer det bli mer att skörda.

Denna odlingssäsong har varit som en berg och dalbana.. Regn och kyliga vindar har präglat större delen av sommaren och det har varit tufft för plantorna i år.  Även jag har haft ont om tid att ge till mina odlingar i år , så det har varit svårt att hänga med och kunna njuta av de få dagar som gett solsken. Men nu kommer en lugnare period , så nu ska jag passa på att njuta lite extra av grönskan och skördetiden som äntligen är i full gång. 

Både mina kära övervintrade damer carolina reaper , carmine och habanero chocolate ger riktigt fina skördar i år. Samma sak med nykomlingarna Satans kiss , Poblano , Jalapeno purple och sugarrush peach som ser ut att ge riktigt bra skörd trots segt start på odlings säsongen. Dock har jag ett mindre problem med tvestjärtar som äter hål på mina fukter så dom tar skada.. Ingen större fara då dom kan bli ett hett chilipulver efter de torkats. Men jag blir ändå rätt så less på deras framfart.. Förhoppningsvis kommer dom låta ett gäng vara så jag får behålla några hela frukter åtminstone. 

2020-08-10 19:49
Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen