Nu får dom börja flytta in.

Nu får dom börja flytta in.

Idag var det dags att börja fundera på vart plantorna ska få stå när dom väl ska få komma in. Och en del fick redan under kvällen flytta in , men oj vad plats dom här fyra tar! 

Speciellt  7 pot brain strain som är  rejält stor just nu och det var bökigt att ens få in honom genom dörren... , Men han fick bo som en kung med två lampor helt för sig själv. Det var ingen ide att försöka få honom att trycka ihop sig lite , då han faktiskt når upp till min axel och bredden ska vi inte tala om...  Problemet jag står inför just nu är mer vart jag ska få plats med dom andra som är kvar ute?! Två reapers som inte är några små damer och Cabai kopay dsom inte heller är någon som tar lite plats.. Tanken från början var att alla skulle samsas i det här rummet , men det kommer inte att gå som det ser ut nu. Då måste jag försöka lösa mer belysning som hänger från taket och då kommer det ändå bli trångt när jag ska försöka komma in och kolla in alla plantor grundligt. Vilka bekymmer!

Hursom , nu är fyra inne och i veckan ska fler få flytta in.  Förhoppningsvis ska dom inte hålla på och bli allt för griniga efter sin flytt så dom väljer att tappa frukter eller liknande. Inga långa diva-listor nu tack! 

Men.. fler lampor var det ja.. ...

2019-09-02 21:03
Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen