Chiliodlingen 2021 är igång!

Chiliodlingen 2021 är igång!

Wow ,nu är det nytt år och förhoppningsvis blir detta året bättre än det vi lämnat bakom oss. Jag känner mig fylld av ny energi och ideer för denna säsong. Varje vinter ser jag lite av en paus , en paus för att samla ny enrgi och få tid att längta. Längta efter en ny säsong och göra annat som själen mår väl av. 

Och precis så känns det denna vinter. Nu har jag jobbat i princip hela november fram till januari.. Men samtidigt gav det mig en större längtan att ta fram ny jord och slänga frön runt om kring mig. Ny säsong är startad och jag som så många andra hänger på fröhyllorna och dregglar över alla möjligheter.Drömmande ser man framför sig en färgsprakande trädgård fylld med glädje när sommaren väl är här igen.  När solens strålar åter kommer tillbaka för att värma upp den frusna jorden och låta snön tina bort. Så mycket kärlek och värme får mig att sepå dessa småttingar som tittat fram ur jorden och nyss startat sin resa mot att ge mig nya skördar detta år. 

Jag ser på detta år med nya möjligheter och sånt som kan ses som omöjligheter. Detta år har jag satt upp med  nya mål och en ny resa med nya möjligheter. Senast igår satt jag framför en frösida och dregglade drömmande. Några nya inköp blev det allt. Mer färg behövs i min vardag och det ska det allt bli med.

Välkommen år 2021 , jag ska ta dig med storm och med regnbågens alla färger. Nu blir det nya utmaningar.  

2021-01-28 13:54
Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen